Werkwijze

Aan de slag
“EEN NIEUWE UITSTRALING VAN UW HUIS”

Iedere woning is uniek. Met Stijl Verkocht vindt dan ook dat elk huis recht heeft op een objectieve kijk en een behandeling op maat. De werkwijze voor een nieuwe uitstraling van uw huis is als volgt:

Vrijblijvend intakegesprek
Tijdens het geheel vrijblijvende intakegesprek bekijken we samen uw woning en buitenruimte. U weet direct wat er nodig is om van uw huis de eyecatcher op Funda te maken.

Inschatting werkzaamheden
Vervolgens maak ik een inschatting van de werkzaamheden. U kunt eventueel zelf wat zaken (laten) doen, zoals opruimen, schoonmaken of de muur schilderen. Dat scheelt in de prijs.

Fotografie op de juiste manier

Offerte
Met Stijl Verkocht maakt zoveel mogelijk gebruik van de al aanwezige meubels en accessoires. Zo blijven de kosten laag, maar wel met een uitnodigend resultaat. Soms is het nodig om toch nog wat accessoires aan te schaffen. Dit gebeurt altijd in overleg, zodat de offerte geen verrassingen oplevert.

Aan de slag
Zijn we het eens? Dan is er geen tijd te verliezen. Met Stijl Verkocht gaat binnen enkele dagen aan de slag met de nieuwe uitstraling van uw huis!

Fotografie
Als beide partijen tevreden zijn met het eindresultaat, kan Met Stijl Verkocht uw huis fotograferen. Deze foto’s kunt u gebruiken in de verkoopbrochure of op Funda.