Over

Ghislaine Melis
LAAT UW HUIS ZIEN EN NIET UW THUIS

Met Stijl Verkocht is het verkoopstylingbureau van Ghislaine Melis. Ik ben een duizendpoot met een realistische kijk op het leven en heb een enorme passie voor interieur, wonen en fotografie. Creatief, puntjes op de i, sociaal, persoonlijk, betrokken en openhartig. Dat is ook wie ik ben!

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als commerciële binnen- en buitendienstmedewerker in de makelaarsbranche in de regio Rotterdam. Hierdoor zag ik woningen die zo werden verkocht, maar ook huizen die maar geen nieuwe bewoner kregen. De reden voor het oprichten van verkoopstylingbureau Met Stijl Verkocht.

Als verkoopstylist verander ik uw thuis in een verkoopbaar huis. Want iedere woning verdient een nieuwe bewoner. Natuurlijk hou ik rekening met uw wensen. Samen kijken we hoe de inrichting van uw huis leidt tot liefde op het eerste gezicht bij kijkers!

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning. Het doel hierbij is altijd een snellere verkoop tegen de hoogst haalbare prijs. Verkoopstyling houdt in dat een woning optimaal wordt gepresenteerd voor een zo groot mogelijke doelgroep. Kortweg betekent dit: zo ruim, licht en rustig mogelijk, met het accent op de sterke punten van uw woning die de potentiële koper prikkelt en wellicht aanzet tot het kopen van uw woning.

 

Met Met Stijl Verkocht haalt u een professional in huis. Want ik:
ben in het bezit van het keurmerk van het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV). Dit keurmerk staat garant voor kwaliteit, continuïteit en vakbekwaamheid.

> heb een Master Class Woningfotografie en diverse fotobewerkingsprogramma’s gevolgd bij Theo Koeten, een ervaren fotograaf en docent aan de Fotoacademie in Amsterdam.